Nokia-doboz

Nokia-doboz Blog

"Azóta tudom, hogy tizenötmillió fér el egy Nokia-dobozban, mert egyszer például abban adtam át az összeget"
via (index.hu)
--------------------------------------------
Te mi mindent tudnál beletenni egy Nokia-dobozba?

1. Keríts egy dobozt!
2. Pakold tele bármivel, ami a kezed ügyébe kerül!
3. Fényképezd le, majd a képet küldd el nekünk a

nokiadoboz[at]gmail.com

címre!
-------------------------------------------- Csatlakozz a Facebook-on!

Twitterfal

Friss topikok

  • shog: Már tudom mire használjam az 5800-ás telcsim dobozát... Már csak a pénz hiányzik :D (2011.03.20. 14:00) Nem fér bele
  • TóthJánosnéMariann: :D (2011.02.24. 14:38) Patkányból sosem elég
  • fattyu: @TotoHU: Jajj de rég. Véletlen idenéztem: Nem az .308as :D (2010.07.14. 21:25) El sem merjük képzelni
  • jubilleum: ....de csak ennyit tudott belerakni? :D (2010.04.06. 17:41) Nokia Booklet
  • tudathasadásos vasaló: Zseniális, köszi a képet:) (2010.04.04. 10:06) Valakit nem lehet

Archívum

Eddig történt...

2010.03.13. 18:15 - tudathasadásos vasaló

Megtörve a hétvégi punnyadást, következzen egy rövid sajtószemle arról, hogy Balogh Zsolt ma már klasszikusnak számító nyilatkozata után hogyan alakult a ma már egyesek szerint egy új mémként emlegetett Nokia-doboz blog sorsa.

Az indulás napján mindössze három nagyobb forrásból, a facebookról, a tumlbr-ről és a twitterről érkeztek látogatók. Igazi közösségi-média tapasztalat volt, ahogy szinte pár óra alatt körbefutott a hírünk az ismertebb csatornákon. 

A második napon kikerültünk az index címlapra - melyért ezúton is köszi -, valamint az izé.hu-n is megjelent a hírünk. Szép számmal érkezett átkattintás a Vastagbőrről, a Mandínerről valamint Török Gábor blogjáról is.

Egyesek a Nokia marketingeseinek akciójának tartották a blogot, míg mások az indexet sejtették a dolog mögött. Ki kell ábrándítanunk mindenkit, nem dolgozunk a Nokiának - sajnos - sem az indexnek - 2xsajnos - a blog szerzőinek 50%-a éppen egy olyan diploma megszerzésén munkálkodik, melynek halovány köze sincs a média, marketing vagy  újságírói szakmákhoz.

A Figyelőnet egyenesen a sün! új riválisanak tartja a Nokia-dobozt, a blog szerzői megtisztelőnek tarják ezt, hiszen maguk is nagyon rajongói a sün!-nek. Az, hogy egy sün belefér-e egy Nokia-dobozba, rövidesen kiderül! 

A magyarorszégi Nokia-doboz őrület csúcspontján hírünk eljutott finn testvéreinkhez, kik meglepő nyugodtsággal és talán egy kicsit furcsa érdeklődéssel is nyugtázták, hogy Magyarországon kicsit másképp zajlik az élet. Marika pedig bemutatta nekünk egyet a Nokia-dobozok finn felhasználási módjaiból.

Rólunk mondták:

Ne firtassuk, hogy egy vicces magánember, avagy a Nokia, esetleg a blog.hu kreatívjainak agyából pattant-e ki az ötlet. Akkor is jó a kérdés: Ön mit tenne egy Nokia dobozba?  A hét blogja: nokiadoboz.blog.hu - HVG

A hónap legjobb blogja - via hh

 Úgy tűnik a Sün-t! egy hétvége alatt váltotta le a Nokia-doboz - via konziner

Mindig megnyugszom, amikor ilyeneket látok. Amíg embereknek ilyesmire van idejük, nincs is olyan nagy baj. - via okoskismama

Népünk humorában még e zivataros időkben is bízhatunk. - via balintablonczy

... és hogy ma este se maradjunk kép nélkül, következzen Shadow képe:

és persze küldjetek minél több képet a nokiadoboz@gmail.com -ra!

üdvözlettel,
a blog szerkesztői.

A bejegyzés trackback címe:

https://nokiadoboz.blog.hu/api/trackback/id/tr451837204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása